Virtueel bouwen

Nog voordat u fysiek in uw eigen pand staat, heeft u bij ons al ervaren hoe dat zal zijn. Alle stappen in het ontwerpproces brengen we in 3D voor u tot leven. Zo kunt u zelf zien wat het ontwerp van de gevel in de omgeving doet, wat het effect is van het gebruik van verschillende materialen en kleuren en welke manoeuvreerruimte u heeft in de diverse ruimtes. Het helpt u bij het maken van de juiste keuzes. En ons bij het creëren van een ontwerp waarin uw wensen, de technische- en budgettaire mogelijkheden en de geldende regelgeving uitgebalanceerd verwerkt zijn.

Het definitieve ontwerp van uw kantoor, bedrijfsgebouw of woningbouwproject bouwen we samen met onze leveranciers in BIM technisch helemaal af, inclusief de te plaatsen installaties. Na deze virtuele bouwoefening zijn eventuele ontwerp- en afstemmingsfouten getackeld en weten alle leveranciers exact wat er tijdens de bouw van hen verwacht wordt.

BIM

Het Bouw Informatie Model (BIM). Dit is een digitaal model van uw complete gebouw en bestaat uit zowel een 3D-Model als een digitale databank. Met behulp van BIM bieden wij u een compleet virtueel prototype (inclusief constructie en installatie), zowel nieuwbouw als renovatie. Door een project eerst volledig virtueel te bouwen worden de risico’s en eventuele knelpunten vroegtijdig tijdens de ontwerpfase inzichtelijk gemaakt, zodat ze opgelost kunnen worden voor de daadwerkelijke start van de realisatie.

Kijk hier naar 360 graden views van DC Echt Susteren en NewLogic IV