De ontwerpende bouwer / bouwende ontwerper

Uw favoriete automerk wordt toch ook ontworpen door de fabrikant zelf? Waarom zou u in een bouwproject dan met minder efficiency genoegen nemen?

Wij geloven in de kracht van het ontwerpen en bouwen onder één dak. Omdat ons werk én onze verantwoordelijk in onze optiek niet stoppen bij het ontwerp alleen. Immers, wat ontworpen is, moet snel en kwalitatief goed gebouwd kunnen worden. En wat gebouwd wordt, moet tot in detail creatief én praktisch goed doordacht ontworpen zijn. Hoe beter de wisselwerking tussen ontwerpen en bouwen is, hoe meer winst er geboekt wordt in doorlooptijd en verlaging van de totale kosten van het project.

 

In de Heembouw Groep vindt u een betrouwbare contractpartner voor ontwerpen en bouwen in één. Eén aanspreekpunt met alle benodigde specialisten in huis. Specialisten die vanuit een gedeelde visie, gedeeld mandaat en gedeelde klantgerichtheid aan uw project werken. En die elkaar als vanzelfsprekend vinden voor overleg en afstemming tot in de kleinste details. Zo leveren we uw projecten sneller op tegen lagere kosten. Zonder concessies te doen aan de afgesproken kwaliteit.