Over Habeon

Habeon Architecten is onderdeel van de Heembouw Groep. Opgericht in 1996 vanuit de overtuiging dat we met een aannemer en een architectenbureau onder één dak onze klanten efficiency en gemak bieden: vertaald in korte communicatielijnen, een haalbaar ontwerp en een optimale prijs/kwaliteitverhouding.

In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot een volwassen bureau met ruim 30 medewerkers: architecten, teamleiders, ontwerpmanagers en modelleurs. We hebben een breed scala aan woningen en bedrijfspanden ontworpen en – samen met Heembouw – ook daadwerkelijk gerealiseerd.

De wensen en ideeën van onze opdrachtgevers zetten wij met ambitie, creativiteit, kennis en ervaring om in ontwerpen waarin functionaliteit en originaliteit hand in hand gaan. En waarin onze klanten zich herkennen. Of het nu gaat om een productiefabriek, een binnenstedelijk woningproject, een omvangrijk distributiecentrum of een kantoor, wij maken er iets onderscheidends van.

 

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

De beste oplossing creëren voor iedere klantvraag. Dat is onze ambitie. Om die ambitie dagelijks te verwezenlijken, baseren we onze werkwijzen op vijf stevige pijlers.

Klantwens centraal

De wensen en behoeften van onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We ontrafelen de klantvraag net zo lang tot we de kern ervan doorgronden en helder voor ogen hebben wat de klant drijft en waar zijn bedrijfsgebouw, kantoor of woningproject functioneel en in uitstraling aan moet voldoen.

Design & Build

We zijn ervan overtuigd dat onze intensieve samenwerking met onze bouwpartner Heembouw onze klanten efficiency, gemak en concrete plannings- en kostenvoordelen oplevert. Het geheel is immers altijd meer dan de som der delen.

Duurzaamheid & Innovatie

We ontwerpen met hart voor de planeet, oog voor de toekomst en een continue drang tot innoveren.

Virtueel bouwen

Zien is beleven. Daarom brengen we alle stappen in het ontwerpproces voor onze klanten in 3D tot leven en werken we het definitieve ontwerp samen met onze leveranciers volledig digitaal in BIM uit.

Specialistische kennis in teams

We ontwerpen een grote diversiteit aan woningen, kantoren en bedrijfspanden. Wat de vraag van de klant ook is, wij willen toegevoegde waarde bieden en meedenken, tot in de kleinste, belangrijke details. Daarom werken we in vier specialistische teams: wonen, kantoren, productie en logistiek. Vanuit hun specifieke markt- en branchekennis kunnen onze specialisten het verschil maken met onderscheidende ontwerpen, die zowel origineel als functioneel volledig bij de klantvraag passen.

Onze mensen

Dit zijn onze mensen die voor u het verschil maken. Aangenaam!

Ontwerper

Arne Harboe Sørensen

Directeur

Alijd van Doorn

Ontwerper

Mojdeh Amiri

Modelleur Door jouw 3D modellen positioneer jij jezelf midden in het centrum van alle actie! Bekijk onze vacature hier:

Modelleur

Thijs Lammers

Modelleur

Anil Salman

Modelleur

Vernon Sloop

Stage of afstuderen? Solliciteren voor jouw stage kan hier:

Modelleur

Nik Greefhorst

Stagiair

Jessy Wagemaker

Modelleur

Thomas van Bergeijk

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures:

Ontwerper

Chris Peet

Senior Modelleur

Jelmer Adema

Modelleur

Petros Keflayi

Modelleur

Nicky Schakelaar

Ontwerpmanager

Jordy de Jong

Modelleur

Frank-Paul Kemeling

Modelleur

Jeroen Wildeman

Modelleur

Joeri van Klink

Modelleur

Luuk Vercoulen

Modelleur

Iris Kersaan

Teamleider

Yvonne Hoogenboom

Modelleur

Daphne de Bruin

Senior Modelleur

Ricardo Cancedda

Modelleur

Tenny Janssen