Donderdag 11 april is de bouw van de nieuwe bedrijfshuisvesting voor Bosman Van Zaal feestelijk van start gegaan door het ‘slaan’ van de 1e paal. Habeon Architecten maakte in samenwerking met Habeon Interieur het ontwerp voor deze nieuwe productiefaciliteit met modern kantoor.

Marco Braam, CEO van Bosman Van Zaal, verrichte samen met zijn drie zoons (Nick, Twan en Bart) de ceremoniële handeling, in aanwezigheid van Ad Verburg, wethouder Economische Zaken van de gemeente Aalsmeer, gebiedsontwikkelaar SADC, de vertegenwoordigers van de belangrijkste bouwteampartners, medewerkers van Bosman Van Zaal en de omwonenden.

Op de bouwplaats waren VR brillen beschikbaar waarmee het ontwerp in 360 graden kon worden bekenen. Op deze manier kregen de genodigden een goede indruk van het gebouw waar de aankomende hard aan zal worden gewerkt.

Voor een indruk van het toekomstige pand kunnen de volgende links worden geopend.

Link 1 – 360 graden render

Link 2 – 360 graden render

Link 3 – 360 graden render

Als toegewijd partner voor crop science bedrijven, vermeerderaars, professionele kwekers en investeerders helpt Bosman Van Zaal de vernieuwers bij het innoveren. Bosman Van Zaal creëert oplossingen en systemen die nodig zijn om haar partners succesvol te maken, van voedsel tot cosmetica, van farmacie tot geneeskunde. Of het nu gaat om kasfaciliteiten in Polen of Rwanda of het ontwerpen van geïntegreerde softwaresystemen in Amerika of Australië. De combinatie van ontwerp en realisatie van alle tuinbouwdisciplines binnen één bedrijf, zorgt ervoor dat Bosman Van Zaal een gezonde groei doormaakt. De nieuwe locatie, met ca. 16.000 m² BVO, is daarop voorbereid en gaat plaats bieden aan meer dan 200 medewerkers, die nu nog op twee aparte locaties gehuisvest zijn.

Heembouw zal de nieuwe locatie voor Bosman Van Zaal eind van het jaar opleveren.

 

Foto’s : Habeon Architecten en Dimmy Olijerhoek